Despre ProfAid Kit

Prima platformă educațională ABA cu metode inovative de management comportamental, pentru cadre didactice și părinți, ce înlătură conceptul de „copil problemă” și mediu disruptiv în clase.

De ce?

Conform studiilor din ultimii ani, nivelul de comportament agresiv, de tip bullying, de inechitate socială și neintegrare a luat o amploare alarmantă, mai ales la nivelul copiilor de gimnaziu.

Printre motivele acestei situații se numără incapacitatea profesorilor de a gestiona situația și lipsa de soluții din partea părinților.

ProfAid Kit propune o soluție pentru această situație printr-o platformă de tip magazin-online cu acces la cursuri și produse specific managementului comportamental al elevilor la clasă și integrare socială pentru cei în nevoie, necesare sistemului de învățământ românesc public și privat, prin care profesorii/unitățile de învățământ și părinții vor putea achiziționa instrumente validate științific pentru ameliorarea situațiilor disruptive din clasele de elevi de grădiniță și generală.

Platforma multifuncțională ProfAid Kit îi asigură oricărui educator/profesor din România: cursuri de specialitate live pentru management colectiv și integrare școlară video-tutoriale materiale de utilizat atât de către cadru didactic, cât și de către elevi, registru/motor de căutare pentru specialist în problema elevilor suspectați de probleme comportamentale/neuropsihice grave, consiliere 1to1 atât pentru cadru, cât și pentru familii în ceea ce privește elevul.

Despre Autism Voice

Misiunea noastră, încă din 2008, este de a dezvolta și a oferi, la nivel național, cei mai buni specialiști și cele mai bune programe de recuperare și integrare a copiilor cu tulburări din spectrul autist, comportamentale sau neuro-psihice, cele două centre de recuperare ale noastre fiind standard de profesionalism în domeniu.

În fiecare an, sprijinim peste 400 de copii cu tulburări de spectru autist în procesul de recuperare. Programele destinate lor sunt complexe și cuprind toți pașii necesari unei vieți cât mai normale. Încercăm să venim în ajutorul lor în toate etapele necesare recuperării – de la evaluarea inițială psiho-comportamentală, realizarea planurilor de intervenție adaptate, la programele de terapie specializată în cadrul centrelor sau home-based și a celor de integrare socială.

Familiile sunt sprijinite anual în procesul de recuperare al copiilor lor – părinții sunt ajutați pas cu pas să înțeleagă cum să-și sprijine copilul, cum să comunice cu el și beneficiază de cursuri gratuite, consiliere, consultanță psihologică și sprijin financiar.

Autism Voice este prima asociație specializată în recuperarea copiilor cu autism ce a introdus în România posibilitatea unei formări specializate a terapeuților.

În fiecare an, cursurile pe care le susținem se orientează spre toți cei implicați direct în recuperarea copiilor – părinți, cadre didactice, psihologi, specialiști ABA. De-a lungul timpului, peste 4100 de părinți au fost prezenți la cursurile gratuite, 3000 de psihologi, specialiști și peste 2000 de cadre didactice au participat în programele de formare.

Printre cele mai recente realizări ale noastre se numără: